El passat divendres vam tenir l’honor de compartir una nit amb en Postureig Lleida, visitant els diferents locals d’oci nocturn de la capital del Segrià. Ho vam fer per una bona causa: recaptar fons per ADIMA Lleida (càncer de mama), IRBLleida (càncer de pròstata) i l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Gràcies a les xapes, “panyoletes” i totes les iniciatives que es van dur a terme, vam tenir una excel·lent recaptació, però recordeu que mai és suficient per a la lluita contra aquesta malaltia i la seva investigació! En tota la nit, destaquem i agraïm el cop de mà dels diferents locals: Manolita, Maracas, Xtras, Babaroom, Comèdia, Bitch i LaNuit, els quals donaven una part de l’import de les begudes que van vendre durant les sessions. I com no agraïments als amics i amigues de la secció de rugby d’INEF, que van dedicar-se amb les parades de venda en els locals per aconseguir la millor recaptació.

La nit també ens va servir per conèixer una mica més si cap al Sr. Postu. Fa quasi tres anys del seu naixement i és innegable la seva solidaritat amb els que més ho necessiten, la feina que ha fet perquè Lleida compti més i sigui més reconeguda a tot arreu i pel carisma de Ponent que té. Per això, vam gaudir molt sabent què pensa de la seva existència, de l’estima de la gent i de la gran feina que fa. I en un ambient immillorable.

Ja us diem que la nit va ser un èxit, que la solidaritat dels lleidatans i lleidatanes va quedar palesa de nou i que vam confirmar que les terres de Ponent mereixem algú com en Postureig Lleida! Com deia el tiet Ben, d’Spiderman, “un gran poder comporta una gran responsabilitat”…i a fe de Déu que l’amic Postu ho fa de conya!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here