En aquesta edició, el certamen s’ha agermanat amb el Moviment Slow Food internacional, una col·laboració que vol ajudar a projectar la qualitat de l’oli i la resta de la producció agroalimentària garriguenca arreu del món. Una unió molt especial ja que ambdós marques s’associen a qualitat, tradició i bon fer.

Però que és exactament Slow Food? El “menjar lent” és un moviment internacional nascut a Itàlia que es contraposa a l’estandardització del gust en la gastronomia, i promou la difusió d’una nova filosofia que combina plaure i coneixement. Opera en tots els continents per la salvaguarda de les tradicions gastronòmiques regionals, amb els seus productes i mètodes de cultiu. El símbol de slow food és el caragol, emblema de la lentitud.

El moviment “slow”, paral·lelament, s’aplica en altres àmbits de la vida quotidiana, com el laboral, que advoca per una regulació dels horaris laborals, que permetin l’oci i la conciliació familiar. COm podeu comprovar, aquest moviment ha vingut per quedar-se

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here