Globallleida-Àrea d'emprenedoria i empresa-

L’humorista i actor José Corbacho actuarà al Teatre de la Llotja aquest 8 de maig amb el seu monòleg “Ante todo mucha calma”.

L’espectacle es durà a terme en dos passes a les 17.30h i a les 20.30h a un preu de 20€. Les entrades ja són a la venda a través de la web www.latracaevents.com i a les taquilles dels equipaments municipals de l’Escorxador, la Llotja i l’Auditori, a més de l’Oficina de Turisme de Lleida (c/ Major 31).

Sobre “Ante todo mucha calma”

“Si és que estan passant tantes coses que no queda una altra que riure-se’n. I a això vinc.
Després de tres anys fen monòlegs per tot el país, és un honor aixecar el teló del Teatre de la Llotja, per a continuar rient-me de tot una mica.

Per a començar de mi mateix que és una cosa indispensable que em van ensenyar des que vaig començar en això de la faràndula.

Però també per a riure’m de tot el que m’envolta. De tot. De la meva dona. Del meu fill. De la meva mare. De la meva germana. Del meu cunyat. De la meva família.
I també del meu barri. De la meva ciutat. Del meu país. De tots els meus països. Dels meus governants.

Dels meus reis i dels meus prínceps. I dels meus principis. Sobretot, dels meus principis. Perquè com deia el mestre, “si no t’agraden, tinc uns altres”.
Però no es preocupin, que també em riuré de vostès. Dels quals vinguin a veure’m al teatre. I dels quals no. D’aquests encara més.”

ilerdent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teleponent t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Mediaponent, SL (Teleponent) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Mediaponent) dins de la UE.Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en direcció@teleponent.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://www.teleponent.cat/politica-de-privacitat/, així com consultar la meva política de privacitat.