La nevada ja ha arribat a Lleida i pràcticament tota Catalunya. El temporal de fred que fa dies que s’avançava a les previsions meteorològiques finalment l’hem pogut veure a partir dels volts de les 13h.

Ha estat a la tarda quan els flocs de neu començaven a tenyir les teulades de la ciutat i la nevada era generalitzada a les Terres de Lleida. Un fenomen que no era tan intens des de feia uns tes anys.

Tot plegat, l’excusa perfecta per sortir al carrer per gaudir-los. I és que els lleidatans i lleidatanes s’hi han atansat als punts on la neu hi havia quallat, com per exemple a la canalització del riu Segre; o en aquells que són idonis per fer-se una selfie o una bona fotografia de la ciutat des del més alt.

I és que malgrat els inconvenient que pot suposar la seva presència, territoris com el nostre no estan acostumats a veure-la i s’acaba convertint en una jornada especial, sobretot pels més petits, que en molts casos ha estat el primer cop que l’han vist.

Més enllà de gaudir-la, també us demanem precaució, ja que les carreteres poden ser perilloses, sobretot si aquesta neu s’acaba gelant. De fet, per primer cop, els camions no hi han pogut circular des de les 16h i el transport escolar està anul·lat per demà dimecres.

D’altra banda, els protocols d’emergència estan activats arreu de Catalunya per evitar incidències. Així que, per poc que pugueu, quedeu-vos a casa i gaudiu de les vistes. Perquè avui és un d’aquells dies de “sofà, peli i manta” i de pas, doneu un cop d’ull al nostre reportatge per veure in situ com ha viscut Lleida l’arribada de la neu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here