Avís Legal

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa a continuació dels següents aspectes legals:

Teleponent.cat és una web gestionada per Mediaponent S.L. amb número de CIF B25818378 i domicili al Passeig de Ronda, 126, 3r, F. 25008 Lleida. El correu electrònic de contacte és [email protected].

Condicions generals

La utilització de tots els serveis als que es poden accedir a partir de www.teleponent.cat està condicionada per les següents condicions legals i comporten l’acceptació de les mateixes. Totsels continguts i informacions que es faciliten en aquest espai són propietat de MEDIAPONENT, SL, qui es reserva el dret de modificar, afegir o suprimir sense previ avís els continguts i serveis que s’ofereixen en aquesta pàgina web. Així mateix, el titular de la web pot suspendre temporalment l’accessibilitat a la pàgina per realitzar operacions de manteniment, reparació, actualització i/o millora. La utilització del portal implica l’acceptació plena de totes i cada una de les disposicions incloses en aquest Avís Legal. Per tant, és necessari que l’usuari llegeixi atentament el present document cada vegada que entri al portal, ja que pot haver sofert alguna modificació. Abans de començar a utilitzar la pàgina, l’usuari ha de conèixer, ACCEPTAR i COMPLIR el present Avís Legal i la Política de Privacitat. En cas contrari ha d’abandonar el portal en aquest mateix instant.

Les persones que facin ús de www.teleponent.cat es comprometen a utilitzar la web, els continguts i els serveis segons la llei establerta, el present Avís Legal, la Política de Privacitat, les bones costums i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar la web o

els serveis que en aquesta es presenten amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut del present document. Els usuaris també es comprometen expressament a no destruir, alterar i inutilitzar les informacions, els continguts, els programes o els documents electrònics. També a no introduir programes, virus, controls o qualsevol seqü.ncia de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics del titular de la web o de tercers.

En els comentaris de les notícies no s’acceptaran anuncis, cadenes de missatges de correu electrònic o qualsevol altre continguts que no sigui per opinar o debatre sobre els articles i les notícies. Aquests no es poden utilitzar per enviar missatges que insultin o que continguin informació falsa, abusiva, pornogràfica, amenaçadora o que danyi la imatge pública i/o la vida privada de tercers. MEDIAPONENT SL es reserva el dret d’instal·lar filtres per tals efectes en cas de considerar-ho oportú. Així mateix, l’usuari es compromet a no captar dades amb finalitat publicitària, a no enviar cap tipus de publicitat online i a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, missatges, gràfics, gravacions i en general qualsevol tipus de material inclòs a www.teleponent.cat .

Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts de la web són titularitat exclusiva del titular del portal o de tercers. No s’admeten responsabilitats en cas de que els continguts publicats puguin ferir la sensibilitat de l’usuari. Tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol tipus inclosos a www.teleponent.cat estan protegits per la Llei. De la mateixa forma que les fotografies, obtingudes amb el respectiu consentiment; per tant, el titular del lloc web no es responsabilitza de l’ús o destí que se’ls hi doni a les fotografies. Aquestes imatges no seran modificades o manipulades amb la finalitat de canviar la seva essència original sense consentiment de l’interessat.

L’usuari o visitant reconeix per tant que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i en general qualsevol altra forma d’explotació d’una part dels continguts o del total d’aquests constitueix una infracció dels drets de Propietat Intel·lectual i/o Industrial del titular de la web o del titular dels mateixos. Queda totalment prohibida la reproducció d’aquests.

El titular de la web utilitzarà tots els esforços y mitjans raonables per facilitar la información actualitzada i veraç, tot i que no assumeix cap garantia en relació amb l’absència d’errors o de possibles inexactituds i omissions en els continguts de la web.

Publicitat

El lloc web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinat. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d’assegurar-se que el material facilitat per a ser inclòs a la página web compleix les lleis i consentiments que en cada cas puguin aplicar-se. MEDIAPONENT SL, no serà responsable dels errors, inexactituds i irregularitats que puguin tenir els continguts publicitaris o patrocinats. Tampoc serà responsable dels danys a la sensibilitat que tots els materials puguin causar als usuaris o visitants de la web.

Responsabilitat per enllaços i links

El titular de la web tampoc es fa responsable de la informació que es trobi fora de www.teleponent.cat, ja que la funció dels enllaços que apareixen és únicament la d’informar a l’usuari de l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema en concret o de publicitat.

Per altra banda, aquelles pàgines web que pretenguin enllaçar amb www.teleponent.cat necessitaran prèviament una autorització del titular del lloc web i hauran de garantir que no reproduiran els continguts, serveis i informacions que en aquesta s’elaborin.

Protecció de dades personals

MEDIAPONENT es compromet a complir en tot moment la Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Peronsal (LOPD), així com la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSICE). Totes les informacions i dades que els usuaris facilitin seran incloses en un fitxer personal, responsabilitat de MEDIAPONENT SL .