Qui som

QUI SOM

Qui som

Existeixen molts proverbis sobre la televisió. La majoria d’ells sentenciosos i ressaltant tot allò negatiu. No negarem que durant la història del mitjà hi han hagut i hi han clars exemples de mala praxis i on s’ha demostrat que pot ser sense vergonya una “caixa tonta” i una arma perillosa. Però també és cert que la “tele” ha estat a l’altura del que s’espera d’ella. Ha aconseguit mostrar els fets històrics més importants dels darrers 60 anys, amb més o menys objectivitat. En la nostra recerca de l’entreteniment, la televisió pot remoure’ns tot el nostre ventall emocional.

Lorem

I amb l’auge d’internet, es multiplica la presència de la TV i des d’un ordinador, a una tablet o des del mòbil, tenim noves vies per estar al corrent del què passa o senzillament, per tenir un instant d’evasió. I és que la televisió ja no és la que era.
I a teleponent, conscients d’això, tenim com a objectiu oferir la informació del nostre territori amb objectivitat i des de l’emoció. Volem ser una eina per estar al corrent del què succeeix i també ser un canal per les persones sense veu, pel món associatiu, pel teixit empresarial, en definitiva, per tot aquell/a que vol donar-se a conèixer. Però sobretot, volem que Teleponent sigui un espai per l’entreteniment, dinàmic, informatiu, emotiu, divertit, seriós. Volem que tu, quan ens visitis, et sentis com a casa.

 

“Cuando la televisión es buena, nada es mejor. Cuando es mala, nada es peor”
Newton Norman Minow

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisici elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat. Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.