La primera edició de FiraBell, la fira del comerç, indústria, artesania de productes de proximitat de Bellcaire d’Urgell ha estat un èxit de participació segons l’organització, per on han passat unes 2000 persones al llarg del diumenge. El certamen va comptar amb una setantena de parades, més de la meitat de les quals eren d’empreses i entitats locals. Els expositors també van fer un balanç molt positiu per les vendes que es van generar durant la fira.

La consellera d’agricultura Meritxell Serret va inaugurar FiraBell felicitant aquesta nova iniciativa i donant les gràcies per posar en valor la producció local d’aliments. L’alcalde del municipi, Jaume Montfort, va apuntar que la fira és una mostra de la gran vitalitat de Bellcaire i que davant de d’aquest èxit es tirarà en davant en successives edicions incidint en la producció de proximitat i l’agricultura i ramaderia ecològica.

El punt neuràlgic de FiraBell va ser la plaça del Mercat, on s’aplegaven la majoria d’stands locals. Va destacar l’espai de l’Associació d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat (AEPVP) de la demarcació de Lleida, que es va donar a conèixer amb una mostra representativa dels seus productes.

El carrer major també es va transformar pel aplegar parades de productes artesanals, i al carrer Nord es va fer una mostra de tractors antics. Durant el dia es van fer diverses activitats com un taller de cuina futurista per a nens o una mostra de punta de coixí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here