socials
Imatge de la plaça d'Almacelles
En la darrera Junta de Govern, del dia 27 de febrer de 2018, l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Almacelles acordà un seguit de mesures per ajudar a tots aquells sectors de la població amb menys recursos o amb més dificultats en el pagament de determinades taxes i impostos.

De fet, des de l’any 2011, l’Ajuntament d’Almacelles bonifica en un 50%  de la taxa d’Escombraries, a totes aquelles persones de més de 65 anys o discapacitats amb un grau superior al 65% de minusvalia que els seus ingressos no superin 2,5 vegades el Salari Mínim Interprofessional. Aquest ajut beneficia, ara mateix, a unes dues-centes persones del municipi.

Ara, i donada la greu situació, en la què certs sectors no es veuen compensats el seu poder adquisitiu amb l’augment de l’IPC, l’Equip de Govern ha acordat que també es puguin beneficiar tots aquells vidus i vídues de més de 65 anys, siguin quin siguin els seus ingressos, i se’ls bonifiqui amb el 100% la taxa d’Escombraries. Al mateix temps, també s’acordà que els majors de 65 anys tinguin gratuïtat total en l’accés al Recinte de les Piscines Municipals durant l’estiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here