Ares
Ares Teixidó, la jugadora del Club Tennis LLeida, recollint el seu trofeu

Ares Teixidó, jugadora del Club Tennis Lleida, va signar un gran torneig a Alger (Algèria), on va ser finalista d’un campionat ITF Júnior de grau 4 en el que va eliminar les favorites 3 i 2 i on només va cedir a la final davant la número 1.
El camí d’Ares Teixidó fins al subcampionat va ser impecable. En el que era el seu primer torneig de la temporada, a les dos primeres rondes la tennista del CT Lleida va deixar enrere la búlgara Lina Nikolova, en derrotar-la per 7-5 i 6-1, i la francesa Anaelle Leclercq (6-3 i 6-1).
A quarts de final va signar un nou i rotund triomf per 6-1 i 6-2 davant l’egípcia Sara El Ghazouly, tercera cap de sèrie, mentre que a les semifinals, novament amb un joc molt consistent, es va desfer de la segona favorita del torneig, l’algeriana Lynda Benkaddour, per 6-2 i 6-4.
Faltava només la cirereta del pastís guanyant la final davant la cap de sèrie número 1, la italiana Alice Amendola, però no va poder ser i la lleidatana va caure per 6-1 i 6-4, una derrota que de cap manera amaga el gran torneig fet per la tenista del CT Lleida.
Al campionat també hi va participar a seva germana Aran, que a la primera ronda va superar la tunisiana Feriel Mahbouli per 7-5 i 6-3, però que va ser eliminada a la segona per la italiana Eleonora Alvisi (8) per 6-3, 3-6 i 6-3 en un gran partit. A més, les Teixidó van fer parella al torneig de dobles, en el que van cedir en els quarts de final.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here