Aquest dimarts ha obert les seves portes la 19a edició de Municipàlia (Fira internacional d’equipaments i serveis municipals), que se celebra fins dijous a Fira de Lleida coincidint amb la 3a edició d’Innocàmping.

El doble certamen firal aplega 334 expositors, un 6% més que en la darrera edició celebrada el 2015, repartits en una superfície bruta de 23.300 metres quadrats, un 10% superior a fa dos anys per la incorporació d’una carpa exterior coberta de 1.200 metres quadrats. Ambdós certàmens han programat 35 activitats professionals, entre seminaris professionals, jornades tècniques, reunions professionals, assemblees sectorials, conferències i presentacions d’empresa.

Cal destacar també l’elevada participació d’empeses expositores d’altres països, que consoliden la projecció internacional de Municipàlia i Innocàmping. La previsió és que ambdós fires deixin un impacte econòmic d’uns 8 milions d’euros a la capital del Segrià.

Es calcula que l’impacte econòmic directe que suposen Municipàlia i Innocàmping per a la capital del Segrià se situa entorn dels 8 milions d’euros, segons ha explicat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros durant la inauguració.
Cal destacar l’alta participació d’empreses expositores internacionals procedents de països com ara Holanda, Portugal, Alemanya, Itàlia, França, Bèlgica i el Canadà. A més, enguany el saló ofereix una gran zona d’exposició de productes i serveis innovadors que milloren la gestió de les ciutats i promouen l’estalvi energètic, com ara els vehicles elèctrics (cotxes i motos), el control de l’estacionament regulat i monitorització del soroll urbà, les estructures de connexió turística, els nous materials i la seguretat en el mobiliari urbà i d’oci o la gestió de residus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here