mercat
Imatge del Mercat del Pla
L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme, l’Ocupació i l’Emprenedoria, iniciarà demà, 1 d’abril, el termini per a recollir les propostes de la ciutadania que han de decidir el futur de l’edifici del Mercat del Pla.

Els ciutadans tenen temps fins al 30 d’abril per formular les seves propostes, que es vehicularan a través de la Taula de Promoció de la Ciutat de Lleida.

L’objectiu d’aquest procés participatiu és recollir propostes i suggeriments que permetin determinar els usos futurs de l’edifici Mercat del Pla, després que l’empresa que estava al capdavant de l’explotació de l’edifici municipal renunciés a la concessió.

Així doncs, durant tot el mes d’abril, la ciutadania i les entitats que vulguin fer propostes sobre el futur del Mercat del Pla ho podran realitzar a través de la pàgina web de la Taula de Promoció de la Ciutat de Lleida, enviant un formulari.

A més, es convocarà una trobada presencial d’aquesta eina de participació el dimarts 10 d’abril perquè, lliurement, es pugui fer una exposició oral dels diferents punts de vista i aportacions que es vagin fent.

A partir del moment que es tanqui el període de recollida de suggeriments de la ciutadania, aquests es valoraran tècnicament i jurídica i, finalment, es farà pública la proposta del model futur d’usos que la ciutat vol per al Mercat del Pla. Immediatament després es començarà el procés per obrir el concurs públic.

Qualsevol particular o entitat que vulgui participar en la reunió prevista per al dia 10 d’abril o aportar propostes, pot fer-ho accedint a la pàgina web de la Taula de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Lleida http://www.paeria.cat/taulapromociociutat/taula-promocio-ciutat.asp

La participació de caràcter més obert compta també amb una eina d’exposició i de debat com és el Facebook de la Taula de Promoció de la Ciutat https://www.facebook.com/TauladePromociodelaCiutatdeLleida/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here