clot
Unes quaranta persones s'han donat cita a l'acte de presentació de la recuperada AAVV

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha assistit aquesta tarda a l’acte de presentació oficial de la nova Associació de Veïns i Veïnes del Clot i Confluències, que recupera l’activitat veïnal en aquest barri després d’uns anys sense associació activa. Agrupa els veïns de l’entorn de les places de la Constitució (Clot de les Granotes), Santa Maria Magdalena i del Treball, així com els carrers propers.

La nova junta està presidida per Manel Rodríguez i López-Cepero i compta també amb José Ramon Barajas com a vicepresident, Maria Teresa Ribes com a secretària, Mari Carmen Famades i Josep Albella com a tresorers i Montserrat Salvatella com a vocal.

L’acte de presentació de l’entitat ha tingut lloc al local social situat al número 11 del carrer Taquígraf Martí amb la presència d’unes quaranta persones i ha comptat amb una actuació de la coral Veus de Ponent, de l’Associació de Veïns de Balàfia, que ha servit com a cloenda de la trobada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here