S’espera que centenars de persones es desplacin des de Catalunya a Brussel·les a la manifestacío del 7 de desembre que arribarà fins al Parlament Europeu. Des d’aquest dimarts els participants han començat a desplaçar-se cap a la capital europea amb diferents mitjans de transport: amb el cotxe propi, autocars, avió…

Des del pàrquing del camp d’Esports de Lleida ha iniciat una expedició amb caravana que anirà recorrent diferents municipis fins a sumar una quarentena de caravanes. En aquest grup s’hi acabaran aplegant unes 480 persones que finalitzaran el trajecte cap a Brussel·les amb autocar.

La marxa a Brussel·les servirà “per denunciar la manca de democràcia de l’estat espanyol i reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics” i arrencarà Parc du Cinquantenaire, al costat de la parada de metro de Merode, a les 11 del matí. Acabarà a la plaça Jean Rey, a prop del Parlament Europeu. L’Assemblea Nacional Catalana, l’ANC de Brussel·les i Òmnium Cultural convoquen aquesta gran mobilització, que va sorgir d’una iniciativa ciutadana i que té per lema ‘Omplim Brussel·les‘.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here