caparrella
Són quatre pistes de GreenSet, dues d’elles cobertes, que representen una de les joies del tennis català
El CT Lleida i el Sícoris han pogut disputar aquest cap de setmana a la Caparrella, com a locals, les seves eliminatòries del Campionat de Catalunya Cadet per equips tot, ja que per culpa del fred i el gel, no ho han pogut fer en els seus respectius clubs.

En lloc de suspendre les eliminatòries, amb tots els problemes logístics i de calendari que això comporta, els dos clubs han jugat a les pistes de la Caparrella, la ‘casa’ del tennis lleidatà que té la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana, gràcies al projecte de la Diputació de Lleida.

Són quatre pistes de GreenSet, dues d’elles cobertes, que representen una de les joies del tennis català. Les instal·lacions permeten als clubs de Lleida i província disputar partits oficials, quan el fred o la pluja deixa inoperatives les seves pistes, o preparar tornejos de pista ràpida.

De fet, el centre de la Caparrella és una de les úniques tres instal·lacions a tot Catalunya que disposa de pistes cobertes juntament amb el Centre Internacional de Tennis de la FCT a Cornellà i del CAR de Sant Cugat.

caparrella
Les instal·lacions permeten als clubs de Lleida i província disputar partits oficials, quan el fred o la pluja deixa inoperatives les seves pistes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here