Els CDR han tallat l’A-2 a l’altura de Soses (Segrià) en sentit Barcelona. Segons el Servei català de Trànsit, el tall s’ha produït al voltant d’un quart d’onze del matí i s’han registrat retencions en aquest punt de l’autovia.

Els vehicles més afectats per aquest tall situat poc abans de la sortida 446 han estat una vintena de camions mentre que els cotxe han anat abandonant el lloc pels laterals. No obstant, els mossos han ajudat els camions a fer marxa enrere i poc abans de les dotze del migdia ja no quedava cap vehicle atrapat en aquest tall de l’autovia. Els vehicles s’han desviat per la sortida 444 cap a carreteres secundàries.

Un grup de més de 200 persones continua ocupant aquest migdia l’A-2 a Soses en direcció a Barcelona i no han volgut indicar quanta estona més s’hi estaran.

Pels vehicles que circulen en sentit Saragossa, el tall també té detractors i partidaris de l’acció que s’hi està duent a terme. Alguns dels conductors han increpat els manifestants i d’altres els han pintat i els han volgut donar ànims per la protesta.

Els CDR continuen tallant l’AP-7 a Figueres i l’N-340 a Alcanar en els dos sentits i l’A-2 a Soses en direcció a Barcelona.

Segons indica el Servei Català de Trànsit, a l’AP-7 es fan desviaments en sentit sud per la sortida 2 a la Jonquera i en sentit nord per la sortida 4 a Figueres sud, on es registren tres quilòmetres de cues. També hi ha retencions puntuals a l’autopista en sentit Barcelona.

A l’N-340 es fan desviaments senyalitzats per l’N-238 i TP-3318 i es produeixen retencions puntuals en el punt del desviament. En el cas de l’A-2 es fan desviaments per la sortida 444 i es registren entre un i dos quilòmetres de cues en sentit Barcelona, segons el Servei català de Trànsit.

ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here