metres
Els regidors d'ERC-Avancem a l'Ajuntament de Lleida, Carles Vega i Josep Maria Baiget, mostrant els forats del cobert dels Camps Elisis. Imatge del 10 de maig del 2018. (Horitzontal)
L’Ajuntament de Lleida ha decidit desplaçar uns metres per prevenció les actuacions musicals previstes fins diumenge al cobert dels Camps Elisis en el marc de la Festa Major de la ciutat.
Arran de la petició de desplaçar uns metres, que han fet des del grup municipal d’ERC-Avancem, els serveis tècnics municipals, la Guàrdia Urbana i Bombers han revisat l’estructura de fibrociment i han comprovat que el seu estat és “correcte”, tot i que “presenta uns forats que són menors i atribuïbles al vandalisme i les inclemències del temps”, segons han assenyalat des de la Paeria.

Preventivament, l’estructura queda inutilitzada fins dilluns en què s’iniciaran treballs per consolidar i reforçar les plaques de la coberta. Fons municipals han assegurat que l’espai de la coberta estarà disponible “amb normalitat” per a les colles que l’ocupen durant l’Aplec del Caragol.

Aquest migdia i després de rebre una queixa ciutadana, el grup municipal ERC-Avancem ha instat el govern de la Paeria a efectuar una inspecció tècnica “urgent” al cobert dels Camps Elisis, després de detectar diversos forats al sostre de fibrociment. L’espai havia d’acollir fins diumenge diverses sessions de discjòqueis, que finalment seran traslladades a un espai proper.
ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here