Caserna Guardia Urbana
Imatge de la Caserna de la Guàrdia Urbana de Lleida
Divendres a la tarda una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida que efectuava a la Rambla d’Aragó el servei de protecció escolar, va ser requerida per un grup de menors que van comunicar que aun d’ells l’havien robat el telèfon mòbil amenaçant-lo amb agredir-lo.

El menor a qui van sustreure el mòbil va facilitar la descripció física d’ambdós individus, els quals havien marxat corrent en direcció al centre històric. Seguidament els agents va localitzar als pares del menor per informar del fets i presentar denúncia. Varies patrulles es van dirigir a la zona del centre històric i a les 19.30h, dos hores després, van observar al carrer Veguer de Carcassona dos homes que coincidien amb la descripció física facilitada pel menor.

Davant això, els agents van identificar a J.A.V.R., i E.E.E.,de 23 i 37 anys, de nacionalitat espanyola,i veïns de Lleida, els quals davant la presència policial es van posar nerviosos i van manifestar que havien robat el mòbil aun menor, però que ja no el tenien perquè l’havien canviat per varies dosis desubstàncies estupefaents.

Els agents van detenir a ambdós homes, com a presumptes autors d’un delicte de robatori ambviolència i/o intimidació i van iniciar lesdiligències corresponents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here