L’associació Lleida Drone ha celebrat aquest matí la tercera edició del Dia Internacional dels Drons al Magical Media, una iniciativa en què ha comptat amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida i que ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, el Comerç, el Turisme, l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, que ha saludat els visitants i expositors de la trobada i ha destacat l’important desenvolupament del sector dels drons, a la ciutat de Lleida. Peris ha assenyalat les enormes possibilitats que aquesta indústria té encara per recórrer en un sector tan cabdal per Lleida com és l’agricultura.

Enguany, els assistents al Dia Internacional dels Drons han pogut gaudir d’un simulador de vols. Una segona novetat d’aquesta edició ha estat la possibilitat de presentar un projecte de manera espontània durant 15 minuts, a la zona Speaker’s Corner. A més, Lleida Drone ha col·locat al Magical una xarxa de 4.500 metres cúbics per a les exhibicions de vols de drons, en la que també ha participat MEDIAPONENT, la productora audiovisual de TELEPONENT.

Per altra part, els estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, becats pel programa Google Summer of Code, han presentat públicament els seus projectes elaborats al Lleida Drone Lab i el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic.

Lleida és l’única ciutat del sud d’Europa que s’afegeix a aquest esdeveniment internacional, que celebren 150 països per difondre la tecnologia dels drons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here