prat de la riba
Imatge d'un dels edificis de l'Av. Prat de la Riba

Ull a l’hora d’agafar el cotxe. En un sol matí, la Guàrdia Urbana de Lleida ha obert diligències penals contra dos conductors per conduir sense la pertinent autorització administrativa. Aquest duimecres, a les 10.05 h, amb motiu d’un control de documentació una patrulla ha aturat un turisme BMW al carrer Prat de la Riba. Els agents han identificat al conductor de 43 anys, nascut a Bolívia i veí de Lleida, i han comprovat que no li constava cap tipus de permís de conduir perquè el tenia suspès per ordre judicial pel Jutjat Penal de Lleida.
A les 11.40 h, una altra patrulla ha observat al carrer Ciutat de Tàrrega que el conductor d’un turisme no duia posat el cinturó de seguretat. Els agents han aturat el vehicle i han comprovat que el conductor de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, no li constava el permís de conduir per pèrdua de vigència per punts.
En ambdós casos, els agents han iniciat les diligències penals corresponents. Els vehicles han estat retirats per conductors substituts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here