geoparc
Imatge de la marca i del logotip del Geoparc Orígens-Pirineus Catalans, que adopta el Geoparc Conca de Tremp-Montsec per donar-se a conèixer
Geoparc Orígens-Pirineus Catalans és el nom comercial que adopta a partir d’ara el Geoparc Conca de Tremp-Montsec per promocionar-se i donar-se a conèixer.

Es vol posar èmfasi, d’aquesta manera, en els orígens i en els diferents estadis de la formació dels Pirineus i, a la vegada, s’ha cercat una denominació que aixoplugués els dinou municipis lleidatans que integren el Geoparc, repartits entre quatre comarques.

La nova marca s’acompanya d’un logotip amb la imatge d’una petjada de dinosaure, en concret d’un titanosaure, i de la lletra ‘O’, per reforçar així el terme i el concepte ‘orígens’.

D’altra banda, des del Geoparc es fixen com a objectiu poder aconseguir en els pròxims anys més finançament per poder tirar les diferents accions previstes i poder revalidar d’aquí a quatre anys aquest segell de la Unesco, que reconeix mundialment la riquesa geològica i paleontològica, el patrimoni natural, històric i cultural d’aquest territori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here