pavello
El pavelló Juanjo Garra està situat al barri de Balàfia de la capital del Segrià
El Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida presentarà en la propera Comissió Informativa de Polítiques de Gestió i Promoció de la Ciutat i Sostenibilitat una proposta per reclamar la millora en els accessos de la porta d’entrada al Pavelló Juanjo Garra, tal i com ha anunciat la Presidenta del Grup Municipal, Dolors López.

López ha explicat que l’any 2015 es va constituir el Club Tir amb Arc Lleida i l’Ajuntament de Lleida li va cedir una part de les instal·lacions del Pavelló Juanjo Garra, al barri del Secà de Sant Pere, per al desenvolupament de les seves activitats. Entre els socis del Club existeixen persones amb mobilitat reduïda que tenen greus dificultats per accedir a l’equipament, i, “malgrat haver sol·licitat mesures per a millorar l’accessibilitat del pavelló, únicament s’han pintat 2 places d’aparcament a les immediacions de la zona”.

Es per això, que la Presidenta del Grup Municipal del PP a la Paeria ha manifestat que, “reclamem a la Paeria un mínim de tres places de pàrquing per persones amb mobilitat reduïda properes a l’entrada així com la posada en funcionament de l’ascensor interior perquè es pugui accedir als diferents espais del Pavelló tant si es va amb cadira de rodes com amb crosses”.

Dolors López ha dit que el passat abril de 2017 el Grup Municipal del PP  va sol·licitar a l’Ajuntament de Lleida millorar l’accessibilitat del Pavelló Juanjo Garra a les persones amb mobilitat reduïda, “i en aquella ocasió ens van comentar que l’equipament ja era accessible i s’estava duent a terme la legalització de l’ascensor”. “No pot ser que al segle XXI encara hi hagi pavellons municipals que no siguin accessibles”, ha sentenciat López. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here