Imatge de la inauguració de les noves instal·lacions d'Esofitec

L’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb el Director General de Wolters Kluwer, Josep Aragonés, han inaugurat les noves oficines de la tecnològica Esofitec. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a les 19:30h a l’avinguda Pearson, a la seu local de la companyia.

Les noves oficines suposen una ampliació dedicada al departament de suport al client, arribant així als 220 metres quadrats d’instal·lacions. L’aposta d’aquest nou equipament és la de funcionar sobre un sistema al núvol, omnicanal, amb la documentació totalment digitalitzada i integrada amb els sistemes de gestió empresarial. Segons Manel Caballero, gerent d’Esofitec, “aquest nou sistema i les millores necessàries per la bona gestió i fidelització del client han suposat una inversió de més de 1.600 hores en investigació i desenvolupament de processos interns”.

Ros ha volgut, així, donar suport institucional al creixement de l’empresa, que té una forta aposta per l’expansió territorial a la resta de Catalunya i a l’Aragó.

Esofitec és empresa líder en solucions per a despatx professional i assessoria, amb més del 50% de quota de mercat a Lleida. Nascuda el 1992, sempre ha buscat aportar noves tecnologies als seus clients per ajudar-los a generar nou negoci amb eines que els ajudin a centrar el temps en tasques qualitatives.

Imatge exterior de les noves oficines d’Esofitec

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here