La 15a edició de la Feria de Abril de Lleida ha tornat a repetir l’èxit en visitants, més de 60.000, i activitats, donant el tret de sortida al seguit de Fires i Festes que acollirà la capital del Segrià durant aquest mes de maig.

Des del passat 27 d’abril fins ahir, 1 de maig, la Casa de Andalucia de Lleida ha transformat els Camps d’Elisis amb les casetes típiques de la Feria i tot el folklore andalús, amb animades propostes de cante i balls com sevillanas i altres pals del flamenco. A més de la gastronomia andalusa, vermuts populars, un pasacalles el diumenge i el dilluns i una missa rociera com a plat fort.

El president de la Casa de Andalucía de Lleida, Jordi Solana, ha valorat positivament l’edició d’enguany, ja que “posa en l’agenda no només dels andalusos, sinó de totes i tots els lleidatans, la Feria. Un esdeveniment que treu el millor de les persones i que cada any aplega més i més visitants, engrescant-nos a portar més novetats i ampliar l’espai pel proper any”.

La Feria a Lleida a poc a poc ha anat creixent en les seves propostes i col·laboradors, oferint a aquells que no poden anar fins a la capital andalusa un pessic de l’ànima d’aquesta festa espanyola. I és que la comunitat andalusa a la ciutat de Lleida és molt nombrosa i implicada, d’aquí el resultat: una Feria d’abril a l’alçada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here