diversitat
La festa va ser un èxit d'assistència
El parc municipal va acollir ahir “la Festa de la Diversitat”, una jornada lúdica a través de la qual el Consell Social de Mollerussa, òrgan de participació impulsat per l’Ajuntament i format per una vintena d’entitats i particulars, va voler oferir un espai de convivència amb diferents activitats obertes a gent de totes les edats i cultures.

La jornada sobre la diversitat, que es va desenvolupar des de les 11 del matí fins les 2 del migdia i va comptar amb molta participació de la ciutadania, va comptar amb a la col·laboració de diferents entitats de la ciutat com són el Casal Popular l’Arreu, Saó de Ponent, el Club de Bitlles de Mollerussa, l’Associació de Senagalesos, l’empresa Oh Colors, el Consell de Participació Adolescent i el grup de música 13 July.

Els jocs van ser protagonistes destacats de la festa amb una trentena d’activitats de fusta gegants per a gaudi de grans i petits. També es va poder participar d’activitats esportives com futbol, volei o bàsquet a la zona esportiva del parc i de la música amb el concert de rock del grup 13 July i un de reggae africà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here