Grandvalira

Andorra la Vella, 8 de desembre de 2021.

El balanç d’aquest inici de temporada a Grandvalira, marcat per un Pont de la Puríssima de cinc dies, ha estat el més positiu dels últims anys tant en nombre de visitants com en qualitat de la neu.

Nova mobilitat. Patinets elèctrics. La Paeria

Durant tot el pont, les estacions de Grandvalira Resorts han rebut la visita de prop de 65.000 esquiadors, la qual cosa suposa la millor xifra registrada en anys durant aquest període.

S’han registrat una mitjana de 13.000 esquiadors per dia en el cas de Grandvalira, i el dia de més afluència va ser el dilluns, amb més de 16.000 esquiadors al llarg de la jornada.

Grandvalira va estrenar la temporada amb 136 quilòmetres esquiables i tots els sectors connectats, un fet que, com indica el director general de Grandvalira – Nevasa, Juan Ramon Moreno, “no és habitual durant el Pont de la Puríssima.

Feia moltes temporades que no teníem tanta neu en aquesta època de l’any, però a més, amb una qualitat excepcional”.

Durant aquests dies de pont, els quilòmetres esquiables s’han pogut anar incrementant fins a un total de 140 gràcies als equips de treball sobre el terreny, i amb les nevades registrades durant aquests dies, els gruixos de neu acumulada també han augmentat arribant fins els 120 cm de neu pols a les cotes més altes de Grandvalira.

“S’han complert amb escreix les nostres expectatives del pont i això ens esperona a encarar el període nadalenc amb optimisme, així com la resta de la temporada”, afegeix Moreno.

BONA ACCEPTACIÓ DEL CERTIFICAT COVID

Els clients de Grandvalira Resorts han rebut amb molt bona predisposició l’obligatorietat de
presentar el Certificat Covid per accedir a l’estació, mesura adoptada per tal de fer dels dominis esquiables espais segurs.

ÈXIT DE LES NOVES TERRASSES

També han rebut una molt bona afluència d’esquiadors les novetats en restauració que ha preparat Grandvalira per aquesta temporada.

Pràcticament tots els establiments del domini han obert aquests dies, entre elles les noves terrasses com la My Corner, a la Piolet Brasserie; In the Snow Veuve Clicquot al Tarter, amb una bona selecció de productes gourmet i fondues de la mà de Xavier Fromager Affineur; La Vermuteria, amb els millors vermuts Petroni, pinxos i tapes, i l’IQOS Terrace, la nova terrassa lounge de Soldeu amenitzada amb DJ.

 

ilerdent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teleponent t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Mediaponent, SL (Teleponent) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Mediaponent) dins de la UE.Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en direcció@teleponent.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://www.teleponent.cat/politica-de-privacitat/, així com consultar la meva política de privacitat.