Caserna Guardia Urbana
Imatge de la Caserna de la Guàrdia Urbana de Lleida
Dilluns dia 19 pels volts de les 22.00 una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va anar a l’avinguda de València en rebre un avís d’un possible atropellament. En arribar al lloc dels fets els agents però van trobar una parella en mig d’una forta discussió.

En parlar amb ells la dona va denunciar que l’home l’havia agredit. Els agents van identificar aquest home com a J.F.R.C., de 22 anys, veí de Lleida i de nacionalitat espanyola.

La dona va explicar que l’home que estava amb ella i que era la seva parella, l’havia agredit al seu domicili, li havia sostret el seu telèfon mòbil i havia marxat del domicili. La baralla però, no havia acabat aquí.

La dona va seguir-lo fins al seu vehicle, aparentment per recuperar el seu telèfon mòbil i quan estava agafada a la maneta de la porta, ell va iniciar la marxa del vehicle, presumptament aposta, fent caure-la a terra, però sense atropellar-la.

Davant la denúncia de la dona, els agents van detenir J.F.R.C. com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here