Inestabilitat del temps en el cap de setmana previ a la Setmana Santa

S'esperen precipitacions en qualsevol punt de la província, des de la matinada fins a finals del dia

0
Com cada divendres, el bon amic d’en Josep Carrera ens mostra la previsió del temps per aquest cap de setmana. Tot apunta que la primavera no farà acte de presència i sí que la inestabilitat serà present

Dissabte 24 març: Ens espera un dia amb un cobert, ja des de matinada, a tota la província. A la tarda el cel podrà estar molt ennuvolat a Ponent i al Prepirineu, tot i que al Pirineu i en molts llocs el cel continuarà cobert el que queda de jornada. Pel que fa a precipitació, se n’espera en qualsevol punt de la província, des d’entrar la matinada fins a finals de la jornada, la inestabilitat serà la tònica general. Seran precipitacions que podran anar caient durant la jornada. La cota de neu rondarà entre els 1300-1100m. Les temperatures mínimes seran moderadament més altes, en canvi les temperatures màximes seran moderadament més baixes.

inestabilitat
Mapa de Ponent per dissabte 24 de març
inestabilitat
El Pirineu també presenta precipitacions per tot el territori el dissabte 24 de març

Diumenge 25 març: Ens esperen unes temperatures màximes un parell de graus més altes, en canvi les temperatures mínimes seran un parell de graus més baixes. Pel que fa a l’estat del cel, estarà entre cobert, sobretot a la primera part del dia, a mesura que passi el dia en molts llocs podrà estar mig ennuvolat, tot i que sobretot al Pirineu i meitat nord del Prepirineu li costarà més i podrà estar molt ennuvolat en aquests llocs, el que resta de dia. Pel que fa a la precipitació se’n pot esperar en qualsevol moment del dia sobretot al Pirineu (sobretot), al Prepirineu fins al vespre, a Ponent seran molt puntuals (en algun moment del dia n’hi podrà ver alguna, però la probabilitat baixarà molt a partir de migdia). La cota de neu rondarà entre els 1100-1000m.

inestabilitat
Repunt de les temperatures però ambient inestable per diumenge a Ponent
inestabilitat
Mapa del Pirineu per aquest diumenge 25 de març

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here