La comitiva inaugural integrada per la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin, el president de Fira de Barcelona i saló Alimentària, Josep Lluís Bonet, el president del saló Hostelco, Rafael Olmos, i altres autoritats van visitar l’estand que el Grup ICG Programari té al pavelló 7, liderant el sector de la tecnologia i el programari dels salons Hostelco i Alimentària, que se celebra fins al 19 d’abril a Barcelona.

Les autoritats, acompanyades del president del Grup ICG, Andreu Pi, van conèixer les últimes novetats tecnològiques desenvolupades amb tecnologia d’última generació basades en la mobilitat, la usabilidad i la interconnexión que proporcionen mètodes més àgils i productius tant per a les empreses de restauració com per als hotels. Solucions que donen resposta a les necessitats empresarials a través d’una gestió global i totalment integrada.

Centenars d’empreses del sector s’han interessat per les novetats presentades com la solució omnichannel per a l’hostaleria, que incrementa la rendibilitat del negoci entre el 15% i el 20%, redueix cues i temps d’espera, i millora l’experiència d’usuari en l’establiment.

Una altra de les solucions que han estat màxim interès pels visitants són els T-Quiosk, la gamma més completa d’equips de punt de venda autònoms que incorporen diferents sistemes de pagament (amb targeta de crèdit, en efectiu o ambdues). També els diferents verticals que ofereix la solució HioPOSCloud.

Els visitants del sector hoteler s’han interessat per la App que ofereix mobilitat a l’àrea de Housekeeping i manteniment, o el RoomService des del smartphone del client, amb el qual es pot accedir a tots els serveis que ofereix l’Hotel: horaris, activitats, oferta gastronòmica… Consulta la carta dels diferents restaurants de l’Hotel, reserva una taula o fa una comanda online.

I Finalment s’han donat a conèixer les solucions globals de gestió intel·ligent d’efectiu CashDroper Fast Foods i Supermercats, que milloren la seguretat dels negocis, asseguren el tancament de caixa immediat i sense desquadraments, treballen de forma autònoma, i gestionen de forma centralitzada els nivells de canvi, la informació de transaccions i un sistema de monitoratge de monedes i bitllets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here