protesta
Imatge de la protesta de treballadors públics al davant de l'Alberg Sant Anastasi de Lleida amb pancartes demanant la llibertat dels presos polítics
La concentració setmanal que fan els treballadors públics de diferents departaments de la Generalitat a Lleida s’ha fet aquest dijous amb un incís especial cap a les complicacions que han afectat les polítiques socials, especialment dels sectors més vulnerables, derivades de l’aplicació de l’article 155.

La protesta s’ha avançat un dia, ja que habitualment es fa en divendres, per la festivitat de Sant Anastasi. Com cada setmana, els treballadors públics es concentren per rebutjar el 155 i donar suport als ”presos polítics”. Avui han escollit l’entrada de l’Alberg Sant Anastasi per posar de manifest el recolzament als joves com un ”un dels objectius més preuats de l’acció de govern, protagonistes del futur que vindrà”.

A més a més del motiu principal de la protesta en suport a les institucions catalanes, al ”govern legítim i als presos polítics”, l’ADIC Lleida ha volgut mostrar aquest dijous el rebuig a les retallades dels suports a les polítiques de Joventut, tant en el lleure, com en l’activitat d’entitats i associacions juvenils, com en la no-celebració enguany del Fòrum que connecta les polítiques de Joventut amb la Universitat, ”font de reflexió i documentació de llarga i sòlida trajectòria ara interrompuda”.

L’Assemblea de treballadors per la defensa de les institucions catalanes a Lleida fa setmanes que convoca concentracions en diferents punts de la ciutat com el Museu de Lleida, la presó, o al davant de diferents serveis territorials del Govern. (acn)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here