balaguer
Pla mig de l'alcalde de Balaguer i candidat d'ERC a les pròximes municipals, Jordi Ignasi Vidal, ahir
L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, tornarà a encapçalar la llista d’ERC a les pròximes eleccions municipals. La seva candidatura ha estat avalada per unanimitat a l’assemblea local de militants que s’ha fet aquest diumenge al matí.

Durant l’Assemblea, s’ha pogut valorar la feina feta a Govern de Balaguer, la qual es valora positivament, tot i això, Jordi Ignasi Vidal ha volgut expressar “mai ens hem de conformar, tot i que hem fet molta feina, encara n’hi ha molta per fer.

Vidal ha afirmat que “sempre hem treballat per construir un nou municipi assumim que cal continuar treballant-hi, per això us demano confiança per poder encapçalar la candidatura d’Esquerra a les properes eleccions municipals de Balaguer”

Així doncs, després de les deliberacions dels i les militants en Assemblea, s’ha procedit a la votació del candidat, la qual ha estat votada de manera unànime, donant suport a l’actual Alcalde i la seva gestió davant el Govern Municipal de la capital de la Noguera.

D’aquesta manera, els republicans posen confiança en la gestió de l’actual Alcalde balaguerí i li encarreguen encapçalar la llista que es presentarà a les eleccions del 2019.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here