Les càrregues policials d’aquest diumenge a Lleida en la concentració davant de la Subdelegació del Govern espanyol van deixar set ferits, entre ells, l’Aleix

L’Aleix Molina, és un jove de Lleida de 18 anys que estava al capdavant de la concentració i que en el moment en el qual els manifestants van trencar el crodó policia pacíficament va rebre un fort cop de porra al cap per part d’un Mosso d’Esquadra que en el moment dels fets no portava identificació. L’Aleix va ser un dels ferits en aquella càrrega i ens ha explicat que immediatament després de l’impacte va perdre el coneixement, recordant només que demanava que truquessin al 112.

Un cop a urgències, els serveis mèdics van posar-li grapes en la ferida tot i que haurà de tornar a ser intervingut degut a la ferida. L’Aleix ha assenyalat que denunciarà l’actuació d’aquest mosso, ja que a més a més de no estar degudament identificat, la normativa prohibeix pegar cops de porra per damunt de les cames.

L’actuació de la policia catalana arreu de Catalunya ha tingut episodis polèmics, és per això que el Síndic de Greuges ha anunciat que estudiarà d’ofici l’actuació policial pels incidents d’aquest diumenge tant a Barcelona com a altres ciutats de Catalunya. Rafael Ribó ha rebut diverses queixes per la manera com van actuar els Mossos d’Esquadradurant les manifestacions de protesta arran de la detenció del president Carles Puigdemont i l’encarcerament d’alguns dirigents polítics membres del Govern destituït. Ribó subratlla que, segons la informació que ha rebut, prop d’un centenar de persones van resultar ferides per les càrregues policials, principalment davant la Delegació del Govern de Barcelona i la Subdelegació del Govern de Lleida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here