municipi
Imatge del nou cartell que acompanya al senyal de l'entrada del poble. Facebook Ajuntament Linyola
El municipi de Linyola, al Pla d’Urgell, ha col·locat en els senyals de trànsit que anuncien l’entrada al poble diferents cartells on proclamant-se “Municipi de la República Catalana”.

L’acció reivindicativa ha estat duta a terme pel Comitè de Defensa de la República del municipi en quatre dels cartells que hi ha en les diferents entrades de Linyola. Durant aquest matí, a més, el consistori ha anunciat a les seves xarxes socials la curiosa iniciativa, rebent l’aprovació de la majoria d’usuaris i seguidors de Facebook i Twitter.  Els Comitès de Defensa de la República han fet aquesta acció per “reafirmar la condició de municipis de la república”

L’acció no és pionera a les Terres de LLeida, Solsona, per exemple, havia estat un dels primers municipis en dur-la a terme a principis del mes de març. Aquesta iniciativa recorda la que ja es va fer en poblacions del Maresme, amb els mateixos rètols a mitjans de febrer.

A més a més Santa María d’Oló (Moianès), Cardona (Bages), Collsuspina (Osona), Berga (Berguedà), Cercs (Berguedà), Súria (Bages), són també alguns dels pobles que al març es van llevar amb un nou cartell a l’entrada. Una cinquantena, la majoria de la Catalunya central.

Caldrà estar atents als pròxims dies, tenint en compte els diferents episodis de bretolades amb què aquest tipus d’iniciatives vénen acompanyades.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here