estades
Viu Estiu és un programa d'activitats esportives adreçat a tots els nens i nenes de 3 a 14 anys de la ciutat de Lleida
El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida obrirà el 16 d’abril el període de preinscripció per les estades del programa Viu l’Estiu a Lleida 2018, que engloba les activitats Esportmania, Estiu en Joc i Estiu dels Petits

Aquestes estades formen part d’un programa d’activitats esportives adreçat a tots els nens i nenes de 3 a 14 anys de la ciutat de Lleida, que tenen com a objectiu oferir activitats lúdicoesportives durant el període de vacances d’estiu i facilitar, així, la conciliació laboral, personal i familiar.

Des del Servei d’Esports es vol incidir en l’aspecte educatiu, social i integrador de l’esport, ja que la pràctica d’exercici físic va més enllà dels beneficis físics, ensenya als nens i nenes a compartir, a formar part d’un grup, a conèixer i respectar els altres.

Alhora, els fa més responsables, més solidaris i els ensenya a guanyar o perdre, la qual cosa contribueix, sens dubte, a fer que la seva vida sigui millor.

L’estiu és un bon moment per gaudir de l’esport i de la natura i per això el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida proposa aquest programa.

Enguany assoleix la 38a edició, que combina les activitats a l’aire lliure, la natació i els esports utilitzant les instal·lacions esportives municipals dels barris de Balàfia, Bordeta, Cappont, Gardeny, Pardinyes i Secà de Sant Pere.

El període de preinscripció serà del 16 al 23 d’abril.

Si voleu informació de cada estada, podeu clicar sobre el nom de cadascuna d’elles:

Estades esportives de Balàfia

Estades esportives de la Bordeta

Estades esportives de Gardeny

Estades esportives de Pardinyes

Estades esportives i de gimnàstica rítmica del Secà

Estades de multiesports Cappont (de 6 a 10 anys)

Estades de bàsquet de Cappont (d’11 a 14 anys) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here