fama
Claudia Riera, donant classes a l'escola de ball Dancescape. FOTO Dancescape
Aquest diumenge el canal #0 de Movistar+ es va estrenar una nova edició de ‘Fama, a ballar’, on 15 ballarins tractaran de guanyar aquest talent show, el qual serà conduït per Paula Vázquez. Entre les participant hi ha Claudira Riera, una lleidatana professora de ball de l’escola Dancescape, una de les més prestigioses de l’Estat i que compta amb un bon fotimer de ballarins i ballarines reconeguts per tot el territori.

Claudia Riera té 22 anys i balla dansa urbana des dels 8 ja que veia al seu germà ballant aquest estil i li cridava l’atenció. En l’actualitat, a més de ser professora a Dancescape, segueix formant-se en aquesta mateixa escola de ball, on també imparteix classes d’Hip-hop. És competitiva, seriosa i treballadora.

Encara que més de 3.000 persones es van presentar al càsting de «Fama, a bailar», solament 16 han entrat a la prestigiosa escola de ball dirigida per Igor Yebra i que compta amb Iker Karrera, Ruth Prim, Raymond Naval, Carla Cervantes i Sandra Egido com a professors titulars. Tindrà el mateix èxit el nou reality de ball? Això esperem. El que si que tocarà és  enganxar-nos tant al seu canal 24 hores, disponible en Youtube i a Movistar+ per donar tot el nostre recolzament a la Claudia!

fama
Fotografia de grup dels concursants que participaran a l’edició de “Fama a bailar” d’enguany.
FOTO Movistar+

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here