llorens
Imatge d'arxiu de José Ignacio Llorens amb els regidors de la Paeria de Lleida, Dolo López i Joan Vilella. ACN
El diputat per Lleida del PP al Congrés, José Ignacio Llorens, considera que els disturbis que s’han viscut a Catalunya en els últims dies –talls de carreteres i assalts a estacions de tren i dependències públiques com les Subdelegacions i la Delegació del Govern- mostren clarament “el veritable rostre violent” de l’autodenominada revolució dels somriures.

Per a Llorens, les accions executades “amb premeditació i seguint un pla acuradament dissenyat” pels CDR són una “coacció intolerable” davant la qual és “imprescindible” manifestar “la més enèrgica i ferma condemna”.

Llorens continua dient que “com l’única veu de Lleida que al Congrés defensa amb claredat la unitat d’Espanya i els principis constitucionals i des del Partit Popular que governa Espanya amb Mariano Rajoy, condemno ferm i enèrgicament els disturbis que els CDR han protagonitzat en els últims dies”.

“La invasió de l’estació de tren de Lleida”, continua, “l’assalt a la Subdelegació del Govern i les invasions de la calçada, i els consegüents talls de trànsit, a l’A-2 són accions de violència que persegueixen coaccionar i intimidar a la ciutadania i vulneren els drets fonamentals de tots”.

El diputat per Lleida manifesta també “l’absolut suport” a les forces i cossos de seguretat de l’Estat, que són “la garantia que ens protegeix a tots dels vàndals sense coneixement que intenten ocupar els carrers aquests dies”.

Per a Llorens, l’actitud del President del Parlament Roger Torrent i la de la resta de líders del separatisme no pot deslligar-se de cap manera dels disturbis: “Quan es proposa a un escapolit, un pres o un imputat per no respectar la Llei com presidenciable, no ha d’estranyar-nos que aquesta voluntat de confrontació es traslladi al carrer i s’evidenciï en forma de disturbis violents.

Totes les crides a la calma que estan fent aquests dies els líders separatistes no són més que una altra mostra de la hipocresia que caracteritza al monumental engany que ha estat i segueix sent el procés”.

Per a Llorens, els esdeveniments dels últims dies “mostren a les clares” les “ganyotes i mirades plenes d’odi” que s’ocultaven “després dels somriures”: “Ja n’hi ha prou d’atemptats contra la convivència i l’Estat de Dret. Cal posar a aquests salvatges allí on els correspon. Em dóna veritable pena veure com a Lleida molta gent de bé a la qual conec de tota la vida ha estat manipulada per aquests irresponsables. Cal posar fi a aquest disbarat i fer-ho amb les eines que ens facilita l’Estat de Dret”, assenyala el diputat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here