Manifestació a Lleida contra la sentència del cas ‘Manada’

L’Audiència de Navarra ha condemnat a penes de nou anys de presó els cinc membres de La Manada per abús sexual

0
La plataforma Marea Lila ha convocat avui dijous a les 20:00 hores una manifestació a la plaça de la Paeria de Lleida per protestar contra la sentència del cas ‘Manada’.

En la crida, la plataforma denuncia que “no és un abús, si no una violació en grup”. Diverses entitats com els CDR de Lleida, Arran Lleida, Endavant Ponent, Colors de Ponent i diverses formacions polítiques han donat suport a la concentració contra la sentència al grup que es feia dir “La Manada”.

L’Audiència de Navarra ha condemnat a penes de nou anys de presó els cinc membres de La Manada per abús sexual amb prevaliment d’una noia en els sanfermines del 2016.

El tribunal els condemna per abusos sexuals i no per agressió sexual, delictes que es diferencien per l’ús de la violència i la intimidació, amb el que entén que els abusos es van produir sense consentiment però sense que es presentessin aquestes circumstàncies.

Per això absol els cinc acusats dels delictes continuats d’agressió sexual, robatori amb violència i intimidació i contra la intimitat, si bé a un d’ells el condemna pel furt del telèfon de la víctima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here