A. Miquel és el concessionari oficial Linde per a Lleida, Tarragona i Andorra, especialista en la carretons elevadors i vehicles per al transport i magatzematge lcon tecnologia d’última generació.

Des del 1976, A. Miquel ha estat present mostrant el seu ventall de productes, serveis i novetats en cada fira que es du a terme per tot el territori i durant aquest cap de setmana a la 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa. Enguany de nou, amb el seu concurs de carretilles i després d’haver endegat diferents cursos de formació mecànica a escoles de la demarcació.

EL seu objectiu? proporcionar als seus clients satisfacció, confiança i tranquil·litat en els processos de gestió logística. Per això des de A. Miquel ofereixen un servei integral per a carretons elevadors.

Amb una àmplia oferta que posen al seu abast: assessorament per configurar el vehicle Linde que realment necessita en els seus processos de transport i magatzematge amb la possibilitat de provar-ho en les seves pròpies instal·lacions; disposar d’un servei postvenda complet amb plans de manteniment per allargar al màxim la vida útil dels seus carretons, formar als seus conductors concorde a les normatives internacionals, llogar de forma immediata un carretó Limiti, adquirir un vehicle d’ocasió amb garanties.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here