Els membres de la 2a missió de promoció internacional

La segona  Missió de Promoció Internacional de les Garrigues que dur a terme l’Ajuntament de les Borges Blanques en el marc de la 54a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues compta amb la presència de diferents bloquers, periodistes i especialistes en el món del turisme i de la gastronomia vinguts d’arreu d’Europa i també de l’Estat espanyol que aquest dimecres al matí ja han iniciat el seu recorregut per la comarca.

Entre els membres que integren aquest grup que a través de diferents publicacions en els seus respectius mitjans i mitjançant els seus cercles d’influència, donaran a conèixer alguns dels millors productes i espais emblemàtics de les Borges Blanques i les Garrigues destaquen Karl Jean Delandsheere i Frederique Henrottin, procedents de Brussel·les, Andoni Sarriegi i Aina Solano, vinguts de Palma i Josema Azpeitia, del País Basc. Al grup també s’incorporaran dos representants del Moviment Slow Food, Alberto López de Ipiña, conseller internacional per España i Portugal, i el cuiner basc Luis Angel Plágaro.

Henrottin i el fotògraf Delandsheere publiquen el reconegut bloc de viatges i gastronomia Yummy Planet on exposen les seves experiències personals assaborint el món.

Sarriegi és corresponsal del Grup Gurmet a les Illes Balears i publica a diferents mitjans sobre gastronomia. Al seu bloc, “Ajonegro” relata aventures gastronòmiques des d’un punt de vista periodístic sincer, reflexiu, i independent, tal com el mateix Sarriegi afirma.

Solano és una experimentada periodista gastronòmica i agroalimentària que lidera un nou projecte amb el programa de ràdio “A todo Plato” d’Ultima Hora Rádio després d’haver estat 5 anys a la ràdio pública de les Illes Balears amb un programa que unia el sector agroalimentari i els consumidors.

Al seu torn, Azpeitia a qui s’ha otorgat el Premi Euskadi de Gastronomia Millor Labor Periodística, és professor del Basque Culinary Center i publica des de l’editorial que ell mateix va fundar amb un grup de professionals, ZUM Edizioak, diferents revistes com la gastronòmica ondojan.com, on el mateix publica diferents articles de caràcter gastronòmic.

Durant la seva estada els dies previs a la 54 Fira de l’Oli i les Garrigues, que es durà a terme els dies 20, 21 i 22 de gener, el grup visitarà diferents espais per tal de conèixer el patrimoni cultural, la historia, el turisme i la gastronomia del territori, a la vegada, també degustaran diferents productes típics com l’oli i el vi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teleponent t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Mediaponent, SL (Teleponent) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Mediaponent) dins de la UE.Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en direcció@teleponent.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://www.teleponent.cat/politica-de-privacitat/, així com consultar la meva política de privacitat.