La primera Xuklifilada ha estat organitzada per Xabela Lencería i Carmina Ruiz amb models de “Xabela No somos perfectas somos auténticas”. Aquesta desfilada solidària en benefici d’Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) va tenir lloc aquest dissabte 17 de març a l’Hotel Condes de Urgel.

Uns cinquanta nens i nenes i una trentena d’adults van desfilar per la passarel·la on hi van participar diferents comerços: Pinocchio Lleida, Lorena Garcia Boutique Infantil, Xavier Sabateria, Carmina Ruiz i Xabela Lencería. Va ser una tarda màgica on els més petits van poder gaudir de l’actuació del Gran Magí, contacontes i més sorpreses. A més, la Xuklifilada va comptar amb les actuacions musicals de Camerata Adagio i el cantant Josep Ramon.

Maite Montañés, la delegada d’Afanoc a Lleida, va mostrar una gran satisfacció en veure la gran implicació per una bona causa que van mostrar l’organització i el models. La recaptació obtinguda es podrà destinar a la Casa del Xuklis i per la millora de la qualitat de vida dels infants malalts de càncer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here