Aplec

Segons han informat les xarxes socials d’ERC Lleida, Enric Sirvent, lleidatà que va patir una aturada cardiorespiratòria després de ser agredit per la policia nacional l’1 d’octubre, ha mort per Coronavirus.

Sirvent va ser una de les cares més destacades per denunciar la brutalitat policial el dia del referèndum. La cruesa de les imatges de la seva reanimació van fer la volta al món en una jornada, on es van deixar un miler de ferits. Sirvent va estar disset dies ingressat a l’hospital i ara porta un desfibril·lador al cor.

Vacuna't
Printlleida

A ‘Les veus de l’1-O’, Sirvent  i la seva dona van explicar que ell i la seva muller s’havien despertat per anar a protegir l’escola la Mariola. La parella, agafats de la mà, es va col·locar a primera fila davant la porta d’accés. Abans d’obrir, s’hi va presentar la policia espanyola. ‘Jo em vaig posar al costat de la meva dona tapant la porta. A ella la van estirar i la van treure de seguida. Jo em vaig quedar allà. I és clar, em van pegar… em van etzibar una puntada de peu als pebrots i vaig notar un mal al cor’, va explicar.

Sirvent es va adonar en aquell moment que tenia un infart, però assegura que no recorda res més d’aquell moment. ‘Vaig cridar: “El cor, el cor!”. Va caure a terra i, com indica “se’m va apagar tot. Ja no vaig sentir res més”. Es va despertar a l’Hospital de la Vall d’Hebron sense entendre res, però va voler agrair la feina de tot l’equip mèdic: “si no fos per ells, no seria aquí”

ilerdent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teleponent t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Mediaponent, SL (Teleponent) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Mediaponent) dins de la UE.Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en direcció@teleponent.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://www.teleponent.cat/politica-de-privacitat/, així com consultar la meva política de privacitat.