produccions
El Premi d'Honor de la Mostra 2018 es lliurarà a l'actor Eduardo Noriega. Foto: FP-online
La 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebrarà a Lleida del 20 al 27 d’abril, projectarà un total de 43 produccions en representació de 12 països diferents.

Fins a 10 pel·lícules competiran en la secció oficial de llargmetratges, la mateixa xifra que ho farà en la de curtmetratges, mentre en la de documentals seran 8 les produccions a concurs.

El certamen s’inaugurarà oficialment divendres al vespre a la Llotja de Lleida amb ‘Cinematango’, un espectacle en directe en què un quintet de músics interpretarà diversos temes composats per Osvaldo Montes, mentre es projecten diferents fragments de films llatinoamericans. Posteriorment, es podran veure quatre curtmetratges reconeguts internacionalment.

Durant l’acte, també es lliurarà el Premi d’Honor de la Mostra 2018 a l’actor Eduardo Noriega, així com el Premi Jordi Dauder a l’actriu i directora Sílvia Munt, entre altres guardons com ara el nou Premi Talent Llatinoamericà.

Tot i això, la 24a edició de la Mostra ja està en marxa i des de dilluns la UdL acull la projecció dels documentals de la secció oficial.

ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here