nova
Imatge de la concentració de funcionaris al davant del Museu de Lleida per demanar la llibertat dels ''presos polítics''
La protesta que treballadors públics de diferents departaments de la Generalitat porten a terme cada divendres en contra del 155 i a favor de l’alliberament dels ”presos polítics” s’ha dut a terme a les portes del Museu de Lleida, just al punt d’accés a la sala d’exposicions temporals on hi ha la dels ‘Presos polítics a l’Espanya contemporània’.

Tot i la pluja, els funcionaris han dut a terme una nova acció que s’ha afegit als actes de la setmana per la llibertat d’expressió. És per aquest motiu que els assistents han enganxat missatges escrits en post-its de color groc en un mural d’expressió lliure que s’ha situat a l’entrada del museu. A banda de treballadors públics, a la protesta també hi han assistit regidors de la Paeria a l’oposició i representants d’entitats.

És la segona vegada que els funcionaris de Lleida es concentren a les portes del Museu de Lleida per aquest motiu. La setmana passada, la protesta es va fer a les portes del Centre Penitenciari de Ponent i es van enlairar globus grocs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here