CDR
Imatge de l'acció del CDR al peatge del Vendrell, amb diversos participants obrint pas als cotxes
La Guàrdia Civil ha posat en marxa aquest dimarts una operació per detenir diversos membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) per terrorisme i rebel·lió. Les detencions estan ordenades pel jutjat central d’instrucció 6 de l’Audiència Nacional.

La setmana passada la Fiscalia de l’Audiència Nacional ja va avisar que actuaria “amb contundència” contra les activitats d’aquests grups a qui ja deia que se’ls podia atribuir delictes de rebel·lió, malversació i d’altres contra l’ordre públic“.

ACTUALITZACIÓ: La Guàrdia Civil ha confirmat la detenció d’una dona a Viladecans a qui considera coordinadora dels Comitès de Defensa de la República (CDR) en una operació dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 6 i la Fiscalia de la l’Audiència Nacional.

La dona, de nacionalitat espanyola i veïna de la localitat, està acusada dels delictes de terrorisme i rebel·lió. L’operació continua oberta i es troba sota secret de sumari. La setmana passada la Fiscalia de l’Audiència Nacional ja va avisar que actuaria “amb contundència” contra les activitats d’aquests grups a qui ja deia que se’ls podia atribuir delictes de rebel·lió, malversació i d’altres contra l’ordre públic”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here