El Pallars Jussà ha rebut la neu amb molta ”alegria” donat que l’aigua els feia molta falta. Tret de les complicacions habituals a les carreteres i haver d’extremar la circulació per l’acumulació de neu i gel a la calçada, els veïns del Jussà han sortit al carret per gaudir de la neu. Els nens que no han anat a escola han aprofitat per jugar amb trineus i fer ninots de neu. Els que sí que han tingut més feina de l’habitual han estat les màquines llevaneu i les brigades municipals que durant tot el dimecres han netejat els carrers manualment amb l’ajuda de pales i màquines. Els operaris també han llençat sal per evitar la formació de plaques de gel als carrers.

Els veïns del Pallars sembla que han fet cas a les recomanacions i s’han quedat a casa donat que el volum de vehicles a les carreteres ha estat molt més baix que l’acostumat.

La Gemma, una veïna de Tremp, que estudia i treballa a Lleida, ha explicat que li han anul·lat les classes i que ha hagut de trucar a la feina per dir que no s’hi podia desplaçar pel mal estat de les carreteres.

La Lia, veïna de Tremp d’origen romanès, ha explicat que al seu país neva molt però que li ha fet molta ”il·lusió” veure nevar a Tremp d’aquesta manera i que han aprofitat el dia per sortir a jugar amb la neu amb tota la família. El mateix ha fet el Murilo i ha aprofitat la jornada per divertir-se amb els amics i la família fent ninots de neu a la plaça de Tremp. (acn)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here