Els Mossos d'esquadra davant dels manifestants a la Fira de Formació i Treball

PODEU VEURE EL VÍDEO DE LA PROTESTA AQUÍ: https://www.teleponent.cat/crits-contra-lexercit-davant-lestand-dels-militars-a-la-fira-de-formacio-i-treball-de-lleida/

La plataforma Desmilitaritzem l’Educació ha dut a terme aquest dijous una acció de protesta, coincidint amb la inauguració de la 12a Fira de Formació i Treball (F&T) de Lleida, per expressar el seu rebuig, un any més, a la presència de l’Exèrcit en aquest certamen encarat als joves.

Una vintena de persones encapçalades per una pancarta amb el lema ‘les armes no eduquen, les armes maten’ han recorregut el pavelló 4 de Fira de Lleida –on se celebra el saló- i han finalitzat la protesta, que s’ha desenvolupat sense incidents, davant de l’estand de la institució militar a la Fira F&T.

Els manifestants han dipositat flors fora de l’estand de l’Exèrcit en no poder accedir a l’interior ja que aquest es trobava custodiat per diversos agents dels Mossos d’Esquadra. L’espai de la institució militar, però, és un dels més concorreguts d’aquest saló i cada any entre 400 i 500 joves s’hi adrecen per sol·licitar informació per accedir a l’Exèrcit i per conèixer l’oferta formativa que aquest imparteix.

El lema de la pancarta dels manifestants era ‘les armes no eduquen, les armes maten’

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here