El celler Raimat (Segrià) ha donat el tret de sortida a la verema amb expectatives excel·lents, sobretot pel que fa a qualitat. El raïm presenta uns nivells d’acidesa “molt bons” i està “molt ben equilibrat”, segons ha afirmat el director, Joan Esteve.
La quantitat a collir, però, és lleugerament inferior a la d’un any normal i se situa en els 6,3 milions de quilos a causa de les restriccions al reg per la sequera. D’altra banda, la calor ha fet avançar una setmana abans del que era habitual la recol·lecció, un fet que ja va succeir l’any passat.
“Comença a ser tendència i suposem que és conseqüència del canvi climàtic”, ha dit Esteve. En aquest sentit, el celler continua sent un dels més primerencs d’Europa en encetar la collita. (ACN)
Teleponent t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Mediaponent, SL (Teleponent) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Mediaponent) dins de la UE.Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en direcció@teleponent.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://www.teleponent.cat/politica-de-privacitat/, així com consultar la meva política de privacitat.