La regidora Rosa Maria Salmerón ha decidit abandonar el grup municipal del PDeCAT a la Paeria per entrar a formar part de l’equip de govern de l’alcalde Àngel Ros.

La fins ara regidora del PDeCAT es va presentar per Unió i després de la desaparició del partit s’ha incorporat a la formació de Ramon Espadaler, Units per Avançar que al seu torn ha signat un acord de govern amb el PSC fins a final de mandat.

Salmerón ha justificat la seva decisió per ”coherència” amb el seu posicionament respecte al procés d’independència i en aquest sentit ha reconegut que en els darrers dos anys ha votat ”a contra cor” moltes de les mocions que havia presentat el seu grup en defensa de la independència.

Ros ha remarcat que el pacte està ”circumscrit a la ciutat de Lleida i el govern municipal” i que comportarà que Salmerón assumeixi la regidoria d’Educació. En aquest sentit, Ros ha remarcat que continuaran governant amb minoria, ara de 9 regidors, i arribant a pactes concrets amb les altres formacions presents al consistori. El PDeCAT, per contra, passarà a tenir 5 regidors.

ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here