La segona edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) comença a escalfar motors i a tres mesos vista ja compta amb participants inscrits de països com Itàlia, Alemanya i França.
Si bé enguany els organitzadors no s’han fixat el repte de superar els 1.000 músics interpretant una cançó de Bruce Springsteen, l’impulsor del festival, Josep Maria Pons, es mostra confiat que molt possiblement se sobrepassaran les xifres de l’any passat.
‘Badlands’ és el tema escollit per a ser interpretat al camp de futbol d’aquest petit municipi el proper 30 de juny i recentment s’acaba de publicar la partitura de la cançó a la pàgina web del festival per tal que tot aquell qui la vulgui tocar o cantar pugui començar a assajar amb el seu instrument.
En aquest sentit, s’ha fet una crida a escoles de música d’arreu de Catalunya a participar-hi i a Castellserà ja hi ha una vintena d’alumnes que s’estan preparant. Però també a Bellpuig, a Linyola i a Barcelona, hi ha escoles que es preparen pel No Surrender Festival.
El No Surrender Festival començarà el dia 29 de juny amb actuacions musicals de diversos grups entre els quals destaquen Blood Brothers, considerats un dels millors grups de versions de Bruce Springsteen del món. Dissabte 30 de juny serà el dia de la interpretació i gravació de la cançó.
Les portes s’obriran a les 7 del matí i després d’assajar, a primera hora de la tarda es gravarà per pistes del tema ‘Badlands’. A les set de la tarda es farà l’actuació conjunta de tots els músics i per acabar s’interpretarà novament el No Surrender, que es tornarà a gravar. El festival es clourà de matinada amb més actuacions musicals de grups com Bruce Cat, Suspicious Band, George Mileson i Tremendos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here