trànsit
Imatge del recorregut de la processó del Sant Enterrament

La Guàrdia Urbana de Lleida ha previst talls i desviaments de trànsit amb motiu de la processió de Divendres Sant, la del Sant Enterrament, que passarà pel centre de la ciutat. La processó sortirà a les 21 h i es preveu que acabi a les 23.30 h. A més, a les 17.30 h hi haurà l’exhibició dels Armats. El recorregut de la processó és: Sant Antoni/ Av. Blondel, Av. Catalunya, Lluís Companys c/ Unió, c/ Templers, c/ Acadèmia, c/ Alc. Costa, Av. Catalunya i Sant Antoni

Queda prohibit estacionar a la zona del recorregut des de les 12 h fins la finalització de l’acte (aprox. 23.30 h). Els veïns de Manuel del Palacio, Republicà del Paraguai i c/ Acadèmia no podran circular mentre duri la processó.

Desviaments de trànsit previstos

1r. Sobre les 17 h es procedirà al tall de la circulació de: l’Av. Blondel entre el tram del carrer Saracibar i l’Av. de Catalunya. Es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la pl. Espanya perquè no puguin circular vehicles cap a l’Av. Catalunya, Lluís Companys, c/ Unió, (tall puntual a Gran Passeig de Ronda) c/ Templers, Acadèmia, Alcalde Costa i Av. Catalunya. Aquest recorregut durarà fins les 19 h aproximadament.

2n. Sobre les 20 h es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la Processó sobre les 23.30 h. A més, quedarà tallada la circulació a Balmes i la rambla d’Aragó en aquest horari des de la plaça de Ricard Viñes i Lluís Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquest carrers per a la circulació dels veïns, hospitals, etc. (en cas de dubte, consultar els agents de Guàrdia Urbana destinats a la zona).

-Els conductors que hagin d’accedir a la zona de Balmes per casos de necessitat, ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent.

-Els conductors que necessitin accedir a la Rambla d’Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal i Canonge Brugulat.

-Els conductors que vulguin accedir a Lluís Companys ho podran fer pel c/ Roca Labrador, però no podran accedir a la zona per on passa el recorregut. No es podrà accedir pel passeig de Ronda perquè el trànsit estarà tallat.

Recomanacions

Es recomana estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l’acte i accedir caminant a la zona del recorregut de la Processó. No serà possible accedir-hi amb vehicle mentre aquesta estigui passant.

Les ambulàncies i vehicles d’urgència que hagin d’accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions del punt 2. L’accés a la Clínica Nadal Meroles del carrer Acadèmia estarà restringit des de les 20 h fins les 23 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here