Ricard Font
Ricard Font, secretari català d'Infraestructures i Mobilitat
El secretari d‘Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha reclamat aquest divendres celeritat a Foment en l’execució de les diferents mesures a les quals s’ha compromès el Ministeri amb el territori per tal d’incrementar la seguretat a l’N-240 entre Lleida i Montblanc, perquè “estem parlant de vides humanes i de seguretat”, ha remarcat.

Les tres rotondes previstes a Juneda (Garrigues) “s’han anat pressupostant els darrers anys però no s’han acabat fet”, ha assenyalat. Així mateix, tampoc s’ha implementat una altra solució, en aquest cas de caire provisional, que seria la desviació obligatòria amb bonificacions de camions cap a l’AP-2, en el tram les Borges Blanques-Montblanc ja que manca que Foment signi el conveni pertinent amb la concessionària de l’autopista.

En tercer lloc, també ha demanat que s’executi “al més aviat possible” el projecte de duplicació de l’N-240 entre Lleida i les Borges, que hauria d’incloure també la variant de Juneda. El darrer accident mortal a l’N-240 va tenir lloc dimecres a la nit al terme municipal de Lleida, en un xoc frontal en el qual va perdre la vida un jove de Madrid de 22 anys. (acn)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here